beelden van steen abstract (speksteen, albast, seleniet, serpentijn)

uit 2007 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

abstract groene speksteen

2017

Groene abstracte vorm gemaakt uit speksteen. De steen is prachtig gekleurd. Het beeld staat op een hardstenen witte sokkel. Verkocht.

vleugels witte albast

2017

In opdracht gemaakt: abstracte vleugels van witte albast. Gedachte er achter: vanuit een gezamenlijke basis ontwikkelen twee personen zich en gaan ook hun eigen weg. De vleugels worden aan de bovenkant steeds dunner en buigen iets van elkaar af. Hier en daar een stukje onbewerkte steen: rafeltjes van het leven. Het beeld staat op een zwart granieten sokkel. verkocht.  

abstract bruine albast

2016

Abstracte vorm van bruine oeralbast. Mooi van kleur en licht door latend. Het beeld staat op een sokkel van ruwe witte speksteen. Verkocht.

abstract voor Ria

2016

Van een gemengde steen die gedeeltelijk zeer hard was heb ik dit abstracte beeld gemaakt. De steen kreeg ik van Ria en het beeld werd dus voor haar. niet te koop.

abstract groene speksteen

2015

Groene abstracte vorm gemaakt uit speksteen. In de steen mooie roestgaten. Het beeld staat op een houten sokkel. verkocht.

spiraal

2015

Spiraalvorm van rose speksteen. Het beeldje staat op een houten sokkel. verkocht.

jurk

2011

Een beeld van een prachtige speksteen. Het doet mij denken aan een vrouw in een mooie jurk, vandaar de titel. Staat op een houten sokkel. verkocht.

vogel abstract

2010

Deze abstracte vogel is gemaakt van speksteen. Een gedeelte van de steen is ruw gelaten wat een bijzonder effect geeft. Verkocht.

moeder en kind

2007

Zwangere vrouw met een zichtbaar embryo. Het beeld is gemaakt van zwarte speksteen en staat op een zwarte sokkel. 150 euro.